Julemarked Granavollen kos foran bålpanne

Julemarkedet på Granavollen 26.-27. november 2022

Siste helgen i november er det igjen klart for Historiske Hadelands tradisjonsrike julemarked på Granavollen. Ta med deg familie og venner, og opplev alt vi har å by på. Vi garanterer god førjulsstemning!

Det vil bli musikk, mat og bålkos, kanefart, aktiviteter for barn, konserter, Søsterkirkene og Steinhuset er åpne, levendegjort middelalder i Steinhuset, kunst i Glasslåven, demonstrasjoner av husflid i Kommunehuset, åpne kaféer og restaurant, og selvsagt bugnende salgsboder både ute og inne med alt fra husflid og håndverk til hjemmebakst, julemat og julegaver. I 2021 hadde vi over 50 boder og 6000 besøkende, og det blir nok ikke mindre i år.

Markedet er åpent kl. 11-16 begge dager. Program kommer.

Det er selvsagt muligheter for overnatting eller bespisning på et av våre tre hoteller. Book på
Granavolden Gjæstgiveri tlf. 61337700
Hotell Hadeland tlf. 48125481
Historisk hotell på Hadeland – Sanner Hotell (sanner-hotell.no) tlf. 61333300

Ønsker du å være utstiller? Kontakt Anne Marie Hvattum på epost ahvattum@gmail.com eller tlf. 90187833

For andre spørsmål. kontakt leder Julemarked Granavollen, Trine Hilden, på epost trine@granavolden.no eller tlf. 92810381