Julebord på Hotell Hadeland

Bestill gjerne ditt neste julebord på Hotell Hadeland 8. desember og 15. desember. Der serveres husets julegløgg ved ankomst. Stor og flott julebuffét med varme og kalde retter, samt nydelig dessertbord og kaffe. An-Teak spiller opp til dans. De arrangerer også stort familiejulebord 10. og 17. desember. Da kan hele familien nyte en herlig julebuffet, og kanskje kommmer nissen? Det er eget aktivitetsrom for barna.

Julebord på Granavolden Hotel & Gjæstgiveri

Julebord hos Granavolden Hotel & Gjæstgiveri bringer deg inn i den tradisjonsrike julefeiringen. Gjennom hele november og desember kan man bestille julebord, enten man legger det i forbindelse med en konferanse eller sammen med familie og venner. Idylliske omgivelser utendørs setter en ekstra spiss på arrangementet. Husk å bestille bord på forhånd.

Julebord på Sanner Hotell

Sanner hotell har de arrangert selskaper i snart 100 år. De vet derfor hvor viktig arrangementet er for dere, og hvor mange detaljer som må på plass for at selskapet skal bli akkurat som dere ønsker. Hotellets selskapslokaler rommer opptil 200 personer. Oppdekking og meny skreddersys etter ønske. Siste mulighet for julebord og Afternoon Tea er lørdag 16. desember. Husk å booke!