Ønsker du å være frivillig?

Uten frivillighet går det ikke. Vi er så heldige at mange stiller opp som Turistverter i det gamle Kommunehuset på Granavollen i sommersesongen, under Operafestival i Røykenvik i juni eller under Julemarkedet på Granavollen i slutten av november, men skulle gjerne hatt med enda flere så vi ikke sliter ut de som alltid stiller opp. Det er lærerikt og meningsfullt å være med som frivillig, og ikke minst sosialt og gøy.

  • Vil du være Turistvert i Kommunehuset på Granavollen? Vi har turistverter hver dag hele sommeren fra 15. juni til 18. august kl. 10-17. Dagene deles i 2 vakter, kl. 10-13.30 og 13.30-17. Du får opplæring. Kontakt Anne Marie Hvattum, tlf. 90187833 eller ahvattum@gmail.com
  • Vil du bidra før eller under Julemarkedet på Granavollen 23.-24. november? Vi trenger parkeringsvakter, hjelp til opprigg/nedrigg av boder, julepynting av området ute, hjelp i barnas juleverksted og mye mer. Kontakt Anne Jorunn Stensæter, tlf. 90790715 eller epost annejorunn@korshagan.no.
  • Ønsker du å være frivillig under Operafest Røykenvik i perioden 1/6-11/6, les mer her.