Afternoon Tea på Sanner Hotell

Et sosialt og hyggelig konsept for familie, venner og par. Her serveres smakfulle sandwicher, lune scones og søte fristelser

Hertuginne Anna av Bedford fikk æren for å ha innført denne tradisjonen, da hun i 1841 oppdaget at hun egentlig ble ganske sulten mellom lunsj og middag. En dag ba hun sin tjener om å servere noen sandwicher og kaker til ettermiddagsteen sin. Dette ble fort en vane og hun begynte å invitere sine venner til Afternoon Tea. Etter hvert ble ettermiddagsteen en fasjonabel og sosial standard blant overklassen og sosieteten i England.

I dag er Afternoon Tea en populær tradisjon hos mange — også utenfor Storbritannias grenser. Nå også på Hadeland.

Se Sanner Hotell for tidspunkt og booking.

Døgnåpen utstilling i Telthuset

Gå på oppdagelsesferd i Granavollen omegns historie. Det nyrestaurerte Telthuset er et døgnåpent, helårsåpent formidlingssted på Granavollen.

Telthuset er en militær lagerbygning fra midten av 1700 -tallet som sto på Granavollen fram til 1958, da det ble flyttet til Hadeland Folkemuseum. Prosjektet er et samarbeid mellom Randsfjordmuseet og Gran kommune og er støttet av Sparebanken DNB, Sparebankstiftelsen Gran og Sparebankstiftelsen Lunner og Jevnaker.

Julemarked på Granavollen

Hold av 26. – 27. november 2022

Få med deg Historiske Hadelands julemarked på Granavollen! Her er kvalitet og tradisjon en rød tråd, og det blir god mat, kunstutstillinger, julekonserter, aktiviteter for barn og julehandel av unike produkter. Kom til Granavollen for en hyggelig førjulshelg!

Se mer her

Velkommen!

Velvære på Sanner Hotell

Kjenn på velbehaget

Velværeavdelingen på Sanner Hotell består av et basseng, badstue, trimrom og separate garderober. Det er også mulig å bestille behandlinger hos Andrines Velvære.

Avdelingen er forbeholdt gjester ved hotellet, og kunder hos Andrines. Det er dessverre ikke mulig å komme kun for å bade.

Se Sanner Hotell for booking.

Helaften på Granavolden Gjæstgiveri

Gastronomiske helaftener

Viltaften, 14.10 og 21.10 2022
For femte året på rad serverer Granavolden Gjæstgiveri det beste av årets vilt. I år setter vår kjøkkensjef Hanne opp en flott 6 – retters meny. Gregerstua vil være åpen fra klokken 18.00, og vi går til bords ca 19.00 Velkommen til en helaften  på Granavolden!

Lutefiskaften 28.10 2022
Granavolden Gjæstgiveri serverer den beste lutefisken fra Lofoten, så du kan glede deg til denne delikatessen! Fisken serveres to ganger, og alt det gode tilbehøret er med. Baren i Gregerstua er åpen fra kl.1800.  Vi går til bords ca 19.00.

Velvære på Hotell Hadeland

Varmt om vinteren

Vårt deilige utendørs massasjebad er en ren fornøyelse, spesielt ved kaldt vær. Det holder kontinuerlig 38,5 ºC.

Foretrekker man varme innendørs kan hotellets badstue hjelpe deg med det.