Afternoon Tea på Sanner Hotell

Et sosialt og hyggelig konsept for familie, venner og par. Her serveres smakfulle sandwicher, lune scones og søte fristelser

Hertuginne Anna av Bedford fikk æren for å ha innført denne tradisjonen, da hun i 1841 oppdaget at hun egentlig ble ganske sulten mellom lunsj og middag. En dag ba hun sin tjener om å servere noen sandwicher og kaker til ettermiddagsteen sin. Dette ble fort en vane og hun begynte å invitere sine venner til Afternoon Tea. Etter hvert ble ettermiddagsteen en fasjonabel og sosial standard blant overklassen og sosieteten i England.

I dag er Afternoon Tea en populær tradisjon hos mange — også utenfor Storbritannias grenser. Nå også på Hadeland.

Se Sanner Hotell for tidspunkt og booking.

Døgnåpen utstilling i Telthuset

Gå på oppdagelsesferd i Granavollen omegns historie. Det nyrestaurerte Telthuset er et døgnåpent, helårsåpent formidlingssted på Granavollen.

Telthuset er en militær lagerbygning fra midten av 1700 -tallet som sto på Granavollen fram til 1958, da det ble flyttet til Hadeland Folkemuseum. Prosjektet er et samarbeid mellom Randsfjordmuseet og Gran kommune og er støttet av Sparebanken DNB, Sparebankstiftelsen Gran og Sparebankstiftelsen Lunner og Jevnaker.

Julemarked på Granavollen

Hold av 26. – 27. november 2022

Få med deg Historiske Hadelands julemarked på Granavollen! Her er kvalitet og tradisjon en rød tråd, og det blir god mat, kunstutstillinger, julekonserter, aktiviteter for barn og julehandel av unike produkter. Kom til Granavollen for en hyggelig førjulshelg!

Se mer her

Velkommen!

Velvære på Sanner Hotell

Kjenn på velbehaget

Velværeavdelingen på Sanner Hotell består av et basseng, badstue, trimrom og separate garderober. Det er også mulig å bestille behandlinger hos Andrines Velvære.

Avdelingen er forbeholdt gjester ved hotellet, og kunder hos Andrines. Det er dessverre ikke mulig å komme kun for å bade.

Se Sanner Hotell for booking.

Popp opp-restaurant på Åstjern

En gastronomisk helaften med gode venner, kollegaer – eller bare kjæresten

Av og til åpner Åstjern dørene for en kveld med god mat og hygge. Popp opp-kveldene våre har varierende form og temaer, og foregår noen ganger i spisestuen, noen ganger utendørs.

Neste anledning er 16.oktober, da Åstjern tilbyr en lekker 5-retters basert på deilig lokalmat. Mer informasjon finner du på Åstjern nettside.

Meld deg gjerne med på Åstjerns nyhetsbrev for å motta spennende nyheter og aktuelle arrangementer.

Velvære på Hotell Hadeland

Varmt om vinteren

Vårt deilige utendørs massasjebad er en ren fornøyelse, spesielt ved kaldt vær. Det holder kontinuerlig 38,5 ºC.

Foretrekker man varme innendørs kan hotellets badstue hjelpe deg med det.