Liggekonsert

Leif Høghaug og Tor Ingar Jakobsen, begge med kontor på Glasslåven, vil bidra med opplesning og musikk.

Høghaug vil lese fra egne verker, deriblant romanen «Kælven», og han vil bli akkompagnert av Jakobsen (piano og/eller syntheziser). Duoen Jakobsen/Høghaug har opptrådt sammen flere ganger, og de har god erfaring med å skape meditative stemninger. «Vi betrakter scenen som et rom for ettertanke», sier de to. «Og vi ser frem til å opptre for et publikum som har lagt seg ned og lukket øynene. Ja, et lydhørt publikum – i ettertankens rom.»

Kan skreddersys. Ta kontakt med Glasslåven Kunstsenter for priser og mer informasjon.

Julebord for enhver smak

Julebord på Hotell Hadeland

Bestill gjerne ditt neste julebord på Hotell Hadeland. Vi serverer husets julegløgg ved ankomst. Stor og flott julebuffét med varme og kalde retter samt vårt nydelige dessert bord og kaffe. Vi har også familiejulebord. Da kan hele familien nyte en herlig julebuffet, og vi har eget aktivitetsrom for barna.

Julebord på Sanner Hotell

Sanner har vi arrangert selskaper i snart 90 år. Vi vet derfor hvor viktig arrangementet er for dere, og hvor mange detaljer som må på plass for at selskapet skal bli akkurat som dere ønsker. Hotellets selskapslokaler rommer opptil 150 personer, og vi skreddersyr oppdekking og meny etter ønske.

Julebord på Granavolden Gjæstgiveri

Julebord hos Granavolden Gjæstgiveri bringer deg inn i den tradisjonsrike julefeiringen. Gjennom hele november og desember kan man bestille julebord, enten man legger det i forbindelse med en konferanse, eller sammen med familie og venner. Idylliske omgivelser utendørs setter en ekstra spiss på arrangementet. Husk å bestille bord på forhånd.

Julebord på Åstjern

Legg julebordet til Åstjern i skogen og få en flott ramme rundt festen. Maten er utsøkt, skuldrene er lave og stemningen blir høy. For en utvidet opplevelse kan julebordet kombineres med hundekjøring eller andre aktiviteter – eller dere kan slappe av med en varm aperitiff rundt bålet på tunet før middagen.

Historiske vorspiel

En uformell historietime der vi følger Hadelands mektige historie, fra mjød til mikrobryggeri

Alkohol har vært med oss siden tidenes morgen. Dersom du trodde mjød var noe vikingene drev med, må du tro om igjen. På Historiske vorspiel har vi satt oss fore å fortelle hele Hadelands spenn ende historie, gjennom alkoholen.

På Historiske vorspiel får du servert Hadelandregionens historiske high lights på 45 uformelle og morsomme minutter. Vi byr på vikingkonger, den mørke middelalderen, forbudstid, hjemmebrenning, mikrobryggeri og selvfølgelig akevittens far, Christopher Hammer.

Vi anbefaler å ha servering tilknyttet vorspielet, gjerne som en aperitiff før maten. I foredraget snakker vi, og synger vi, om alkoholens historie på Hadeland. Vi er innom mjød, øl og akevitt. Ved større grupper kan man eventuelt tenkt seg en forenklet variant med én eller to typer.

Varighet er mellom 45-60 minutter. Pris: Opp til 30 personer 3000,-, over 30 personer 5000,-. Drikkevarer kommer i tillegg.

Historisk Vorspiel gjennomføres på det vakre Hadeland Folkemuseum, eller ved et av våre samarbeidspartnere – Sanner Hotel, Hotell Hadeland, Granavolden Gjæstegiveri og Åstjern.

Yoga med Rabin Thapa

Bestill en  yoga-time i Høyloftet! En magisk start på dagen eller et godt og sunt avbrekk i en ellers travel arbeidsdag

Rabin Thapa kommer fra Nepal og er oppvokst med Yoga og meditasjon. Han har utanding i Hatha Yoga og Ancient Thai massasje fra Kathmandu og Hatha Yoga og Ayurvedisk Massasje fra India.

Hatha Yoga er en klassisk, gammel yogaform som oppstod i østen for flere tusen år siden. ‘HA’ betyr sol og ‘THA’ betyr måne. Hatha Yoga handler om å finne balansen mellom disse elementene. Den er tilgjengelig for alle og legger stor vekt på tilstedeværelse, pust og fysiske øvelser i rolig tempo.  Hatha yoga har en stressreduserende effekt som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

Kan skreddersys. Ta kontakt med Glasslåven Kunstsenter for priser og mer informasjon.

Kreativt verksted

«Tenke utenfor boksen», kreativt verksted med Håkon Sønneland, kunstner på Glasslåven

«Dere har sikkert vært på seminar før, og lært at det er bra å tenke utenfor boksen. Det kan gi flere kunder, mer penger i kassa og bedre arbeidsdager. Men HVORDAN skal du/dere gå fram for å tenke utenfor boksen?

Forfatter, idekunstner og kursholder Håkon Forfod Sønneland forteller om praktiske teknikker dere kan ta med tilbake til bedriften, og bruke når det trengs.»

Kan skreddersys. Ta kontakt med Glasslåven Kunstsenter for priser og mer informasjon.

Hundekjøring

Bli med på en fantastisk vinteraktivitet

På Åstjern holder 10 huskyer til, og de tar dere gjerne med på sledetur. Hjemmelaget toddy rundt bålet, og noen gode vinterhistorier, hører med. Sikkerheten ivaretas og dere vil få en opplevelse verdig et minne for livet.

Gode hundekjørernaboer stiller også opp hvis gruppen er stor.

Ta kontakt med Åstjern for priser og et tilrettelagt opplegg.

Omvisning på Glasslåven Kunstsenter

Ønsker du å høre mer om vårt unike økologiske bygg, vår virksomhet og pågående utstilling er det mulig å bestille omvisning hele året

Priser:
For grupper under 25 personer: kr. 65,- per person.
 For grupper på 25 personer eller flere: kr. 60,- per person.
 Minimumspris for omvisning: kr. 800,-
Etter kl. 17.00 eller i helger legges det til kr. 800,- i kvelds-/helgetillegg.

En omvisning kan kombineres med aperitiff, kunstneriske innslag eller skreddersys med andre gruppetilbud. Ta kontakt med Glasslåven Kunstsenter for priser og mer informasjon.

Glassblåsing i Glasslåven

Glassblåserdemonstrasjon i Glasshytta

Tilbudet kan skreddersys. Ta kontakt med Glasslåven Kunstsenter for priser og mer informasjon.