Julemarkedet på Granavollen

Vi arrangerer julemarked siste helg i november

Julemarked på Hadeland
Det tradisjonsrike julemarkedet på Granavollen blir holdt siste helgen i november. I 2023 er det 25. – 26. november. Hele området vil yre av liv, med salgsboder og aktiviteter både ute og inne. Du får kjøpt unike husflids- og håndverksprodukter, lokalprodusert mat, julebakst og julemat. Kvalitet, lokale råvarer og tradisjon er en rød tråd på alle varer som blir solgt.

Historiske omgivelser
Det som gjør julemarkedet på Granavollen til noe unikt, er først og fremst omgivelsene. Dette er kommunens tusenårssted, og et godt bevart kulturlandskap. Her finner du Søsterkirkene fra 1100-tallet, Steinhuset fra 1200-tallet, Granavolden Gjæstgiveri som er et 300 år gammelt pensjonat, i tillegg til Glasslåven, Telthuset og mange andre vakre bygninger.

Hyggelige juleaktiviteter for alle
Det blir gnistrende bålpanner, salg av mat og drikke, julekonserter, kunstutstilling, aktiviteter for barn, kanefart, åpne kirker og massevis av god, gammeldags julestemning. Les mer om hva som skal foregå her.

Lokalt og kortreist
På julemarkedet får du kjøpt varer som i stor grad er laget av naturlige materialer som trevirke, ull, damask, bomull og lin. I tillegg er maten produsert i nærområdet og kortreist. Når du handler på julemarkedet, får du produkter av god kvalitet som smaker godt og som varer lenge. I tillegg bidrar du til lokal verdiskapning og sysselsetting.

Overnatting på Granavollen
Det er muligheter for overnatting eller bespisning på hotellene våre.

Bestill bord eller rom på:
Granavolden Hotel & Gjæstgiveri tlf. 61 33 77 00
Hotell Hadeland tlf. 48 12 54 81
Sanner Hotell tlf. 61 33 33 00

Du finner årets program her når det blir klart.

Gled deg til en fin helg med flotte opplevelser, hyggelig handel, nydelig mat og god, gammeldags julestemning. Velkommen!

Følg oss på:
Facebook: facebook.com/historiskehadeland
Instagram: instagram.com/historiskehadeland