Høyloftet i Glasslåven

Stor, vakker sal med mange muligheter

Høyloftet er kanskje det vakreste rommet i Glasslåven kunstsenter. Denne store, men likevel lune og hyggelige salen, kan leies til aktiviteter som kurs og workshop, seminar eller foredrag – og til seremonier som vielser. Utstillinger, konserter og andre kulturarrangement finner også sted her.

En klassisk tømmerramme-konstruksjon, god takhøyde og store vinduer med utsikt til det vakre kulturlandskapet på Granavollen, gjør rommet helt unikt og utvilsomt inspirerende.

Vi har et godt samarbeid med omkringliggende kurs- og konferansehoteller.

  • Projektor og lerret
  • Trådløst fiber bredbånd
  • Konferansebord og stoler (40-50 pers)
  • Stoler til inntil 100 pers (ved publikumsoppsett)
  • Serveringsutstyr til 80 pers
  • Schimmel konsertpiano av høy kvalitet
  • God, naturlig akustikk
  • Tregulv med svikt (tilpasset dans) og vannbåren gulvvarme
  • Enkelt lyd- og lysutstyr
  • Rommet er 93 m2, med 10 m takhøyde

Vi har også mindre møterom

Ta kontakt for detaljert utstyrsliste.

Konferanselokaler på Granavolden Hotel & Gjæstgiveri

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri har førsteklasses konferanselokaler

Konferanse på Granavolden Hotel & Gjæstgiveri skal være enkelt, proft og minnerikt. Hvis du velger konferansepakke, er alle måltider og pauser tatt hånd om. Kjøkkenet sørger for mat av ypperste klasse, og vi står klare til å bistå deg med hva det måtte være.
Konferanseavdelingen vår har førsteklasses lokaler med lyse, åpne møterom. Møterommene har de beste digitale løsninger, med integrerte kamera og lydløsninger, noe som gjør at du kan holde seminaret ditt både fysisk og på nett. Granavolden har 3 konferanserom med plass til inntil 80 deltakere, og 5 grupperom med plass til 4-14 deltakere.
Alle rom har alle tekniske fasiliteter, også linje for eventuell live-streaming av møter. Med 200 Mbs trådløst nettverk sikres svært god tilgang til nettet. Gjestgiveriet er ideelt for grupper opp til 40 deltakere.
Ta kontakt her for å booke tid til årets møter, konferanser og kick-off.

Konferanseavdeling på Hotell Hadeland

Alle våre møterom har godt dagslys, bra akustikk og kort vei til terrasse eller uteplass

På Hotell Hadeland består konferanseavdelingen av fire plenumsaler på henholdsvis 50 – 130 m², 10 grupperom på ca. 20 m² og eget PC-rom til fri bruk. AV-utstyr er trådløst, proft og svært brukervennlig. Her kan foreleseren konsentrere seg om det faglige, mens utstyret fungerer slik det skal.

De fleste møterom har mulighet for forskjellige oppsett som klasserom, hestesko eller gruppebord. Hele hotellet har trådløst nettverk til fri benyttelse. Avdelingen ligger i 1. etasje og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Vi har en flott kaffeseksjon utenfor møtesalene som er et samlingspunkt for avslapping mellom arbeidsøktene. Her kan du nyte utsikten utover vårt vakre landskap fra terrassen og hver ettermiddag serverer kjøkkenet en spennende snacksbuffet.

«Hotell Hadeland har Norges beste møtesal. Både når det gjelder lys, lyd og luft. Og at den er firkantet og ikke avlang er et kjempepluss!»
(Ståle Einarsen, Arbeidsmiljøspesialistene)

Se nettside og ta kontakt for tilbud.

Konferanselokaler på Sanner Hotell

Sanner Hotell har lang erfaring med gjennomføring av kurs og konferanser

Våre lyse og luftige møtelokaler, sammen med moderne teknisk utstyr, sikrer gode kursopplevelser for våre gjester. Vi er blitt eksperter i å tilrettelegge og møte dine behov for en unik opplevelse.

Vi har godt utvalg i møterom i ulik størrelse, alle med standard teknisk utstyr og gratis wifi. Vi har både store konferansesaler og mindre møterom, alt fra 25-200 kvm. De 8 grupperommene er lyse og trivelige med alt av nødvendig teknisk utstyr. 6 av grupperommene har egen utgang til hotellets vakre parkanlegg, og ligger vegg i vegg med våre største konferansesaler. Sanner Hotell har 6 fleksible plenumssaler med store vinduer med god dagsbelysning og effektive ventilasjonsanlegg.
Vi har en egen lounge, Sannakerloungen, skreddersydd for grupper inntil 12 personer. Loungen består av møterommene Høyenhall og Haug, et lite kurslederkontor og Blomsterstua.
Kaffepauser er viktige avbrekk gjennom lange og aktivitetsfylte dager. Vi har egen pausemeny, og bevertning stilles til disposisjon i ønskede lokaler.
Vi har i alle år hatt stor fokus på deilig hjemmelaget mat og god stemning rundt om på hotellet. I tillegg til områdets severdigheter og aktiviteter, vil vi på Sanner Hotell kunne gjøre arrangementet deres til en opplevelse man vil husker lenge.

Ta kontakt her.