Høyloftet i Glasslåven

Stor, vakker sal med mange muligheter

Høyloftet er kanskje det vakreste rommet i Glasslåven kunstsenter. Denne store, men likevel lune og hyggelige salen, kan leies til aktiviteter som kurs og workshop, seminar eller foredrag – og til seremonier som vielser. Utstillinger, konserter og andre kulturarrangement finner også sted her.

En klassisk tømmerramme-konstruksjon, god takhøyde og store vinduer med utsikt til det vakre kulturlandskapet på Granavollen, gjør rommet helt unikt og utvilsomt inspirerende.

Vi har et godt samarbeid med omkringliggende kurs- og konferansehoteller.

  • Projektor og lerret
  • Trådløst fiber bredbånd
  • Konferansebord og stoler (40-50 pers)
  • Stoler til inntil 100 pers (ved publikumsoppsett)
  • Serveringsutstyr til 80 pers
  • Schimmel konsertpiano av høy kvalitet
  • God, naturlig akustikk
  • Tregulv med svikt (tilpasset dans) og vannbåren gulvvarme
  • Enkelt lyd- og lysutstyr
  • Rommet er 93 m2, med 10 m takhøyde

Vi har også mindre møterom

Ta kontakt for detaljert utstyrsliste.

Konferanselokaler på Granavolden Hotel & Gjæstgiveri

Granavolden Hotel & Gjæstgiveri har førsteklasses konferanselokaler

Tre større møterom med plass til inntil 80 deltakere, samt 5 grupperom. Alle rom med alle tekniske fasiliteter, også linje for eventuell live-streaming av møter. Med 200 Mbs trådløst nettverk sikres svært god tilgang til nettet. Gjestgiveriet er ideelt for grupper opp til 40 deltakere. Les mer her.

Konferanseavdeling på Hotell Hadeland

Alle våre møterom har godt dagslys, bra akustikk og kort vei til terrasse eller uteplass

På Hotell Hadeland består konferanseavdelingen av fire plenumsaler på henholdsvis 50 – 130 m², 10 grupperom på ca. 20 m² og eget PC-rom til fri bruk. AV-utstyr er trådløst, proft og svært brukervennlig. Her kan foreleseren konsentrere seg om det faglige, mens utstyret fungerer slik det skal.

De fleste møterom har mulighet for forskjellige oppsett som klasserom, hestesko eller gruppebord. Hele hotellet har trådløst nettverk til fri benyttelse. Avdelingen ligger i 1. etasje og er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Vi har en flott kaffeseksjon utenfor møtesalene som er et samlingspunkt for avslapping mellom arbeidsøktene. Her kan du nyte utsikten utover vårt vakre landskap fra terrassen og hver ettermiddag serverer kjøkkenet en spennende snacksbuffet.

«Hotell Hadeland har Norges beste møtesal. Både når det gjelder lys, lyd og luft. Og at den er firkantet og ikke avlang er et kjempepluss!»
(Ståle Einarsen, Arbeidsmiljøspesialistene)

Se nettside og ta kontakt for tilbud.

Konferanselokaler på Sanner Hotell

Sanner Hotell har lang erfaring med gjennomføring av kurs og konferanser

Våre lyse og luftige møtelokaler, sammen med moderne teknisk utstyr, sikrer gode kursopplevelser for våre gjester. Vi er blitt eksperter i å tilrettelegge og møte dine behov for en unik opplevelse.

Vi har godt utvalg i møterom av ulik størrelse, alle med standard teknisk utstyr og gratis wifi. Vi har i alle år hatt stor fokus på deilig hjemmelaget mat og god stemning rundt om på hotellet. I tillegg til områdets severdigheter og aktiviteter, vil vi på Sanner Hotell kunne gjøre arrangementet deres til en opplevelse man vil husker lenge.